Korte terugblik op 2013

door Bert van Klaveren

Het bestuur van het Lange Jan Project kijkt zeer tevreden terug op het afgelopen seizoen. Dat was een bijzonder seizoen omdat werd gevierd dat 25 jaar geleden de start van het Lange Jan Project plaatsvond. Hoogtepunt dit jaar was dan ook de feestelijke jubileumviering op 29 augustus met een bijzondere middagpauzedienst en een maxi-miniconcert afgesloten met een geanimeerde receptie. Ook de tentoonstelling in die maand was extra feestelijk en kleurrijk.
Gedurende het hele jaar werden de activiteiten weer goed bezocht, met een positieve financiële uitkomst. Gewoontegetrouw kon  aan drie goede doelen een gift worden overgemaakt:

1. Stichting Voedselbank Walcheren
2. Stichting Juntus Contigo
3. Karuna Project Jabalpur India, via de diaconie van de Hervormde gemeente Sint Laurens (zie Facebook pagina van het project)

Het blijft nog een paar maanden stil rond het Lange Jan Project. In de tweede helft van mei gaat het seizoen 2014 van start.

De Lange Jan is over heel Walcheren te zien. Vanaf de Veerse Dam het silhouet van Middelburg met Oostkerk, Lange Jan en de toren van het stadhuis. Rechts het kerkje van Gapinge. Op de voorgrond het Veerse Meer met links de punt van natuurgebied de Schotsman.

De Lange Jan is over heel Walcheren te zien. Vanaf de Veerse Dam het silhouet van Middelburg met Oostkerk, Lange Jan, de toren van het stadhuis en de Seismolen. Rechts daarvan het kerkje van Gapinge. Op de voorgrond het Veerse Meer met links de punt van natuurgebied de Schotsman.

Advertenties
%d bloggers liken dit: